Dag 40 – Schrijfbeweging

Schrijfbeweging

Het was een pittige uitdaging die ik met mezelf aanging. Veertig dagen, elke dag een verhaaltje over wat ik tijdens mijn ommetje tegenkwam. Schrijfbeweging.

Verhalen in beweging

Al een tijdje was ik onrustig en wist ik niet meer wat ik wilde met mijn werk en het schrijven. Ik besloot een aantal dingen waar ik gelukkig van word te combineren. Wandelen, buiten zijn, oog hebben voor kleine dingen, mijn fantasie de vrije loop laten en verhalen bedenken.

Challenge – schrijfbeweging

Veertig dagen wandelen en elke dag een foto met een verhaaltje erbij maken. Een paar keer wilde ik ermee stoppen, wie zat nou toch op mijn rare challenge te wachten? Maar jullie leuke reacties op Instagram, Facebook en via privé berichtjes gaven me de energie om door te gaan.

De verhaaltjes schreef ik snel en op het kleine toetsenbordje van mijn telefoon. Het is niet mijn beste werk, maar het kwam altijd van binnenuit.

Bedankt dat jullie met me meeliepen. Ik weet nu waar ik gelukkig van word. Daarover later meer. Nu (november 2022) heb ik al mijn tijd en aandacht nodig voor de promotie en voorverkoop van mijn vierde kinderboek Rikkie & Pip en de aanstaande verhuizing.

Natuurlijk blijf ik wel in schrijfbeweging. Doe je mee?


Corinne Hamoen

Schrijfbeweging

Veertig dagen achter elkaar, elke dag een wandeling, een foto en een kort verhaaltje daarbij. Een overzicht van alle dagen staat hier.

Volg me ook op Instagram en Facebook en bekijk meer foto’s van mijn avonturen.


Afspraak maken?

Zelf doen: Wil je zelf je (levens)verhaal schrijven op jouw tempo, op jouw manier. Kijk dan eens naar de cursus die ik voor jou gemaakt heb. Vergeet dan niet om jouw werk te laten redigeren.

Met een beetje hulp: Ben je aan het schrijven en loop je vast? Is je inspiratie weg en heb je last van een schrijversblok? Goed nieuws. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik krijg jou zo weer aan het schrijven en misschien nog wel met meer plezier en motivatie dan je al had.
Lees hier meer over schrijfcoaching of neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

Je verhaal laten schrijven: Zie je het niet zitten om jouw verhaal zelf op te schrijven? Dan kun je een ghostwriter overwegen. Ik schreef er een blog over. Je leest het hier.