111 VRAGEN

Alsjeblieft, 111 vragen die je kunt gebruiken bij het schrijven van levensverhalen. 

Iedereen heeft een verhaal. Wie kent niet de vermakelijke anekdotes die verteld worden op familiefeesten? Zou je willen weten hoe je oma als jong meisje was en wat ze meemaakte? Of wil je zelf jouw verhaal vertellen en nalaten aan je kinderen of dierbaren? Het is een goed idee om al die levensverhalen vast te leggen. Je kunt dat doen als chronologisch verhaal, van begin tot eind. Het is ook een leuk idee om het levensverhaal in thema’s te op te delen. Denk bijvoorbeeld aan familie, werk, liefde, kinderen, reizen.

Wil je een levensverhaal of een herinneringsboek schrijven? Geweldig. Maar, waar begin je? Hoe krijg je het verhaal of de herinneringen naar boven?

Levensverhalen – 111 nuttige vragen

Om je te helpen heb ik 111 vragen op een rijtje gezet. Heel handig om te gebruiken voor je eigen levensverhaal of dat van een ander. De vragen helpen je bij het graven in je eigen geheugen en dat van anderen.
Kijk welke vragen voor jou van toepassing zijn en ga aan de slag. Waarschijnlijk komen er extra vragen bij je naar boven. Stel ze. Het levert zeker mooie gesprekken en verhalen op.

Geef je naam en mailadres even door en ik stuur je de 111 vragen op. Het kost helemaal niks. Het is mijn cadeautje voor jou omdat ik vind dat levensverhalen niet verloren mogen gaan.Stuur mij ‘Levensverhalen schrijven – 111 nuttige vragen’.

Wij gaan heel zorgvuldig met je gegevens om (privacyverklaring)