Reviews

Reviews

Dit zeggen klanten

Wat een geluksvogel ben ik. Zoveel boeken en verhalen die ik mag lezen en daar ook de eindredactie voor doen. Oprecht trots ben ik als ik foto’s krijg van ‘mijn’ schrijvers met hun boek in handen. Een droom die uitkomt.


Lia van den Berg – Een huis vol emoties

Direct toen ik besloot om een boek te schrijven heb ik Corinne ingeschakeld als schrijfcoach.

Dankzij Corinne had ik een goed plan met een kop en een staart. Iedere maand hadden we een uurtje overleg waarin ze me ook veel vragen stelde.

Corinne is een superfijne coach, juist omdat ze altijd op een hele positieve manier feedback geeft. Ze legt ook altijd uit waarom iets beter werkt of beter is. Zonder Corinne was mijn boek er nooit gekomen. Bij mijn volgende boek ga ik haar zeker weer inschakelen.

Bekijk de video hieronder om het hele verhaal van Lia zelf te horen.

HET BOEK ‘Een huis vol emoties’ via liavandenberg.nl

Meer informatie over schrijfcoaching vind je hier.


Cynthia Embrace – Trick or treat yourself

Cynthia Embrace

“Als kind droomde ik ervan om een boek te schrijven. Toch realiseerde ik me niet meteen dat deze droom werkelijkheid zou worden toen ik begon mijn gedachten, verhalen en dromen op papier te zetten. Aanvankelijk was het schrijven vooral een persoonlijke uitlaatklep. Gaandeweg vormde zich echter een coherent verhaal, gedreven door de overtuiging dat mijn ervaringen anderen in vergelijkbare situaties konden helpen en inspireren.

Via een gezamenlijke connectie ben ik bij Corinne terechtgekomen. Dat was ook een beetje spannend aan het begin, want ik kende haar niet. De samenwerking met Corinne was een keerpunt. Ondanks mijn initiële aarzeling om redactionele hulp in te schakelen – uit vrees dat mijn verhaal zijn ziel zou verliezen – bleek dit een goede beslissing te zijn. Ze begreep mijn doel en was in staat om mijn visie te versterken en mijn stem te verfijnen. Haar feedback was altijd oprecht, opbouwend en uiterst waardevol. Ze hielp mij de essentie van mijn verhaal te bewaken.

Onze samenwerking verliep moeiteloos. We deelden eenzelfde visie, wat alles vergemakkelijkte. Corinne was in principe altijd bereikbaar, reageerde snel en haar communicatie was helder en motiverend. Ze heeft zelfs een keer tijdens haar vakantie geholpen, een toewijding die ik enorm waardeerde. Haar heldere planning gaf me duidelijkheid over het redactieproces, waardoor ik altijd wist waar ik aan toe was.

Het moment dat ik mijn boek – mijn droom – in handen had, is met geen pen te beschrijven. Het vertegenwoordigt jaren van dromen, hard werken en de onmisbare steun van mijn redacteur voor de finishing touch.

Ik raad iedereen die twijfelt aan om professionele hulp te zoeken bij het schrijven of redigeren van een boek. De reis kan vol onzekerheden zitten, maar met een betrouwbare metgezel voelt het minder ontmoedigend.

Soms merk ik dat ik op een bepaalde manier aan het schrijven ben en dan zie ik in gedachte haar feedback weer tevoorschijn komen. 🙂

Heel erg bedankt voor alles, Corinne!” 

Cynthia Embrace

BESTEL HET BOEK ‘Van Zelfkritiek naar Zelfcompassie: Word je Eigen Beste Vriend(in)’ via Trick or treat yourself

Meer informatie over redactie vind je hier.