Reviews

Reviews

Dit zeggen klanten

Wat een geluksvogel ben ik. Zoveel boeken en verhalen die ik mag lezen en daar ook de eindredactie voor doen. Oprecht trots ben ik als ik foto’s krijg van ‘mijn’ schrijvers met hun boek in handen. Een droom die uitkomt.


Mary Blejie – Hand in Hand Samen

Tijdens de pandemie, de ziekte en de dood van mijn man kon ik de leegte en stilte die er was alleen vullen met schrijven. De afwezigheid van mensen om mij heen maakte het leven somber, treurig en zinloos.

Ik schreef en schreef alleen voor mezelf. Herinneringen, gedachten en emoties schreef ik bijna dagelijks op. Zo vulde ik de dagen en verwerkte het rouwproces.

Ik had er geen idee van dat al dat schrijven zou leiden tot een echt boek.

Corinne kreeg de eerste schrijfsels aarzelend toegestuurd. ‘Kan ik hier iets mee’ was mijn weifelende vraag aan haar?  Ze vond het prachtig en las tussen alle fouten en kromme zinnen door wat ik wilde vertellen.

Moedigde mij aan om door te gaan trok zich niets aan van mijn gesputter dat ik geen schrijfster ben. Met steeds meer zelfvertrouwen en plezier zat ik achter de laptop.

Zo hebben we samen de schrijfkronkels in goede leesbare taal gezet. Waar ik haar heel dankbaar voor ben. 

Zonder Corinne was het blijven liggen in een la en misschien wel in de papierbak beland. Nu is het een echt boek waar ik mooie en lieve reacties op krijg. Voor veel lezers is het ook heel herkenbaar.  

Dank je wel Corinne!!

BESTEL HET BOEK ‘Hand in Hand Samen’ via www.boekscout.nl of bij de (online)boekhandel.

Het is een openhartig verhaal over liefde, mantelzorg en rouw. Het is prachtig geschreven en tussen het verdriet is er ruimte voor humor.

Meer informatie over levensverhalen vind je hier.


J.Blooms – Geen Toeval

Fantastische samenwerking met Corinne!

Samenwerken met Corinne vond ik super fijn. Haar feedback was altijd zinvol en werd op een prettige manier vertolkt. Ik heb het hele redactieproces als heel plezierig ervaren. Dankzij haar heb ik extra vertrouwen gekregen in de kwaliteit van mijn werk. Ook zijn alle planningsafspraken goed nagekomen. Ik weet zeker dat ik mijn volgende boek ook door haar wil laten redigeren!

Mijn eerste boek in handen: een onvergetelijk moment

Het moment dat ik mijn boek voor de eerste keer in mijn handen hield, was werkelijk onvergetelijk. Het voelt echt als mijn eigen creatie en eindelijk is het dan tastbaar. Natuurlijk, als perfectionist heb ik ook wel een kritiekpuntje over de kaft, maar ik ben helemaal tevreden met het eindresultaat. Het was een geweldige ervaring en ik ben ontzettend trots op mijn debuutroman!

Lovende reacties en een nieuwe uitdaging

Ik ben blij dat lezers mijn boek goed ontvangen. De lovende beoordelingen zijn unaniem: een spannende en meeslepende roman die je in één keer wilt uitlezen. Nu sta ik voor de grote uitdaging om het boek in de picture te krijgen bij het grote publiek. Neem gerust een kijkje op de website www.j-blooms.com, koop het boek in de webshop en vertel aan iedereen wat je ervan vond!

BESTEL HET BOEK ‘Geen Toeval’ via www.j-blooms.com

Meer informatie over redactie vind je hier.


Rowan Rietveld – De Tijddokter

Rowan Rietveld

Voor mijn boek De Tijddokter heb ik goede hulp gehad van Corinne Hamoen. Zij deed ze redactie van het verhaal en ik heb veel geleerd van haar. Nu kan ik in het vervolg mijn verhalen herschrijven op punten waar ik op moet letten. Bijvoorbeeld het gebruik van synoniemen en geen komma voor het woordje ‘en’. Ik vond het een goede samenwerking omdat er een klik is. Ze luistert goed naar je en leest het verhaal grondig door, tot in detail. Hierdoor kon ze eruit vissen wat minder goed was aan mijn verhaal en ik was het met haar eens. Ze gaf tips en in het document zette ze neer hoe het anders kon. Het was heel duidelijk. Dankjewel Corinne voor deze fijne samenwerking. De volgende keer denk ik weer aan je als redacteur voor mijn verhaal.

Daarna kreeg ik hulp van Boekengilde, waar ik ook een goede samenwerking mee heb gehad. Astrid Janse maakte mijn boek op en ontwierp de mooie cover waar ik trots op ben. Het verliep vlotjes en het boek was er zo. Het drukken bij Boekengilde verliep soepel en ik zou ze aanraden voor schrijvers om daar het boek te laten maken. Bedankt Boekengilde!

Ook heb ik hulp gekregen van familieleden en vrienden die mijn boek proeflazen. Ook die wil ik bedanken voor hun insteek. Ik heb er ook veel van geleerd.

BESTEL HET BOEK ‘De Tijddokter’ via bestelbijdeauteur.nl of loop even langs bij mijntafel.nl in Gouda.

Meer informatie over redactie vind je hier.


Lia van den Berg – Een huis vol emoties

Direct toen ik besloot om een boek te schrijven heb ik Corinne ingeschakeld als schrijfcoach.

Dankzij Corinne had ik een goed plan met een kop en een staart. Iedere maand hadden we een uurtje overleg waarin ze me ook veel vragen stelde.

Corinne is een superfijne coach, juist omdat ze altijd op een hele positieve manier feedback geeft. Ze legt ook altijd uit waarom iets beter werkt of beter is. Zonder Corinne was mijn boek er nooit gekomen. Bij mijn volgende boek ga ik haar zeker weer inschakelen.

Bekijk de video hieronder om het hele verhaal van Lia zelf te horen.

BESTEL HET BOEK ‘Een huis vol emoties’ via liavandenberg.nl

Meer informatie over schrijfcoaching vind je hier.


Jose Steens – The No Diet Project

Ik ben vijf jaar bezig geweest met het schrijven van mijn boek. Het was wat je noemt een zware bevalling.

Na het schrijven was het tijd voor de laatste loodjes, de redactie en de vormgeving. Voor de redactie werd Corinne aan mij aangeraden.

Wat ben ik blij dat Corinne er was om mij in deze fase te ondersteunen. Er zijn een paar momenten dat ik echt de handdoek in de ring wilde gooien. Corinne had altijd een luisterend oor en daarna kon ik altijd weer verder.

Daarnaast heeft ze mijn boek met respect voor mijn toon geredigeerd, waardoor het écht als mijn boek voelt, alleen dan zonder fouten.

Als jij ook een boek wilt schrijven dan kan ik je echt een samenwerking met Corinne aanraden.

BESTEL HET BOEK ‘The No Diet Project’ via www.thenodietproject.com

Meer informatie over redactie vind je hier.


Cynthia Embrace – Trick or treat yourself

Cynthia Embrace

“Als kind droomde ik ervan om een boek te schrijven. Toch realiseerde ik me niet meteen dat deze droom werkelijkheid zou worden toen ik begon mijn gedachten, verhalen en dromen op papier te zetten. Aanvankelijk was het schrijven vooral een persoonlijke uitlaatklep. Gaandeweg vormde zich echter een coherent verhaal, gedreven door de overtuiging dat mijn ervaringen anderen in vergelijkbare situaties konden helpen en inspireren.

Via een gezamenlijke connectie ben ik bij Corinne terechtgekomen. Dat was ook een beetje spannend aan het begin, want ik kende haar niet. De samenwerking met Corinne was een keerpunt. Ondanks mijn initiële aarzeling om redactionele hulp in te schakelen – uit vrees dat mijn verhaal zijn ziel zou verliezen – bleek dit een goede beslissing te zijn. Ze begreep mijn doel en was in staat om mijn visie te versterken en mijn stem te verfijnen. Haar feedback was altijd oprecht, opbouwend en uiterst waardevol. Ze hielp mij de essentie van mijn verhaal te bewaken.

Onze samenwerking verliep moeiteloos. We deelden eenzelfde visie, wat alles vergemakkelijkte. Corinne was in principe altijd bereikbaar, reageerde snel en haar communicatie was helder en motiverend. Ze heeft zelfs een keer tijdens haar vakantie geholpen, een toewijding die ik enorm waardeerde. Haar heldere planning gaf me duidelijkheid over het redactieproces, waardoor ik altijd wist waar ik aan toe was.

Het moment dat ik mijn boek – mijn droom – in handen had, is met geen pen te beschrijven. Het vertegenwoordigt jaren van dromen, hard werken en de onmisbare steun van mijn redacteur voor de finishing touch.

Ik raad iedereen die twijfelt aan om professionele hulp te zoeken bij het schrijven of redigeren van een boek. De reis kan vol onzekerheden zitten, maar met een betrouwbare metgezel voelt het minder ontmoedigend.

Soms merk ik dat ik op een bepaalde manier aan het schrijven ben en dan zie ik in gedachte haar feedback weer tevoorschijn komen. 🙂

Heel erg bedankt voor alles, Corinne!” 

Cynthia Embrace

BESTEL HET BOEK ‘Van Zelfkritiek naar Zelfcompassie: Word je Eigen Beste Vriend(in)’ via Trick or treat yourself

Meer informatie over redactie vind je hier.