E-Book

Alles heeft een verhaal!

Schrijf je verhaal in 10 stappen

Zelf je eigen verhaal schrijven. Bij het idee alleen al krijg je klamme handen. Een goed mailtje schrijven, kost je al genoeg moeite. Schrijven is nog niet zo makkelijk als het lijkt.

Of toch wel?

Vind je het lastig om een verhaal te schrijven, over jezelf of je bedrijf bijvoorbeeld? Je bent niet de enige. Ik krijg er heel veel vragen over. Natuurlijk geef ik dan tips en advies. Vaak lukt het dan wel. Die tips wil ik delen!

Alles heeft een verhaal, ook jij. Je hoeft het alleen nog maar op te schrijven.

Hoe dan?

Nou nogal makkelijk. Ik heb voor jou de hele reis al uitgestippeld. In 10 stappen ga je van begin naar het eind van je eigen verhaal. Een verhaal met een held. Jijzelf! Aan het eind van de stappen heb je een verhaal dat boeiend is, een verhaal dat gelezen wordt.

Heb je een voorbeeld?

Ja hoor! Jill gaat met je mee. Een leuke vrouw met een droom. Iets met een rode draad en een schaap. Verder verklap ik niks. Nou nog één dingetje dan. Het boek is niet alleen handig en leuk om te lezen, er staan ook superleuke illustraties bij. Speciaal gemaakt voor dit boek door Edwin Stierman.

Hoe kom ik aan het boek?

Heel simpel. Vul je naam en e-mailadres in en je krijgt de link opgestuurd. Geen excuses meer, je kunt gelijk aan de slag! Leg je smartphone weg, doe de televisie uit, laat de boel even de boel en ga op reis. Vergeet je koffer niet in te pakken. Je bepaalt zelf de bestemming, het is jouw reis, jouw verhaal.

Wat kost dat?

Helemaal niks, noppes, nada. Ja, je leest het goed. Het is een cadeautje van mij aan jou. Omdat ik wil dat iedereen gaat schrijven.

Kom maar op met dat boek!

Ja, ik wil dit GRATIS boek!

Let op! Je krijgt na inschrijving de mail met een link naar het boek.
Krijg je die mail niet? Het kan zijn dat het in je spambox terecht komt. Kijk daar dan even.

We gaan heel zorgvuldig om met jouw gegevens. (privacyverklaring)

Veel lees- en schrijfplezier!