Dag 12 – Vriendschap

vriendschap

Omdat het door omstandigheden iets te lang geleden is dat we samen waren, zijn we extra blij dat we elkaar vandaag weer zien. Na een omhelzing lopen we al pratend door naar de woonkamer. Met een kop koffie ploffen we op de bank. We hebben een bijzondere vriendschap. Ons 10-jarig ‘jubileum’ zal ondertussen al wel ongemerkt gepasseerd zijn.

Elke maand spreken we af om plannen te maken en aan onze bedrijven te werken. Daar hoort vanzelfsprekend een wandeling bij. Al lopend bespreken we van alles. We kennen elkaar goed en snappen waar de ander mee worstelt.

Vriendschap en werk

Lia schreef en publiceerde onlangs een boek, ‘Een huis vol emoties’. Daarin een verhaal en bij elk hoofdstuk een uitleg over een emotie. Zo werd Lia naast een goede vriendin ook mijn opdrachtgever. Ik mocht haar coachen bij het hele schrijfproces. Een van de leukste onderdelen van mijn werk. Een aantal weken geleden was de feestelijke boeklancering, wat een mooi feest was dat.

Zoals gewoonlijk komen we vandaag niet aan werken toe. We hebben te veel te bespreken. Of toch? We inspireren elkaar en krijgen ideeën waarmee we verder kunnen. Zo ook vandaag. Dat is ook werken aan onze bedrijven.

Met een stevige knuffel en een nieuwe dosis motivatie nemen we weer afscheid. Klaar om nieuwe stappen te zetten. Ook dat is schrijfbeweging!


Schrijfbeweging

Veertig dagen achter elkaar, elke dag een wandeling, een foto en een kort verhaaltje daarbij. Een overzicht van alle dagen staat hier.

Volg me ook op Instagram en Facebook en bekijk meer foto’s van mijn avonturen.


Schrijfcoach

Denk je er ook over om een boek te schrijven? Je hoeft het niet alleen te doen. Lees hier meer over schrijfcoaching of neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.