Dit vind ik van: Hier sta ik voor!

Hier sta ik voor

‘Hier sta ik voor!’ geschreven door Anneke Krakers

Twee dagen naar een kasteel om even rustig aan mijn bedrijfsplannen te werken. Dat is mijn doel. Een inspirerende omgeving, vlak bij de zee. In mijn koffer gaan ook een groot tekenblok, fijnschrijvers, muziek en een boek mee.

Anneke KrakersAnneke Krakers ken ik al jaren, van toen ik nog bij een welzijnsorganisatie werkte. Ik volgde trainingen en workshops bij haar. De boekpresentatie van haar boek ‘Hier sta ik voor!’ was voor mij het moment om zelf ook aan de slag te gaan met mijn eigen boek. Ik las het (gesigneerde) boek al eerder, maar deed er nog niet veel mee. De tijd was er niet rijp voor denk ik.

 

 

‘Hier sta ik voor!’ is een boek over marketing en profilering voor sociale professionals. Aangezien ik heel sociaal en professioneel ben, een goede keuze 😉

Het boek leest makkelijk, staat vol voorbeelden en de zeven stappen zijn helder. Het is dan ook niet vervelend of moeilijk om de stappen voor mezelf uit te werken. Ik raak erdoor geïnspireerd en mijn focus wordt steeds duidelijker. Aan het eind van het boek aangekomen, heb ik een aantal vellen vol geschreven. Ik leg ze naast elkaar op de grond. Daar ligt mijn plan, mijn doel, mijn focus. Tevreden kijk ik ernaar. De tijd was rijp. Het boek en een volgeschreven tekenblok gaan weer mee terug in de koffer.

Zonder dit boek had ik vast ook mijn plannen kunnen uitwerken. Met dit boek ging dat een stuk sneller en eenvoudiger. Anneke zat als het ware op mijn schouder en moedigde me aan.

 

Dit vind ik van ..

‘Hier sta ik voor!’ is een aanrader. Zeker als je werkzaam bent in de sociale sector. Of je in loondienst of ondernemer bent, dat maakt niet uit. Effectief in zeven eenvoudige en duidelijke stappen!

vergeetmeniet

vergeetmenietvergeetmenietvergeetmeniet

 

 

Bekijk en/of bestel het boek ‘Hier sta ik voor!’

dit vind ik van

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *