Aanmelden boekpresentatie ‘Rondje Maassluis’

Rondje MaassluisTwee jaar lang schreef ik elke zondag een column voor Maassluis.nu. Dat leverde ruim 85 columns op en daaruit maakte ik een selectie. Deze columns en een aantal nieuwe nooit eerder gepubliceerde verhalen zijn gebundeld in dit boek ‘Rondje Maassluis en andere verhalen’. De verhalen gaan niet alleen over Maassluis maar ook over mijn treinbelevenissen, mijn gedachten bij wat er in de wereld gebeurt, anekdotes over alledaagse dingen en mijn nieuwe leven in en rondom Gouda.

Rondje Maassluis en andere verhalen

De prachtige foto op de voorkant, de haven van ‘mijn’ Maassluis, is gemaakt door Klazien Zomer. Blij en trots ben ik op mijn nieuwe boek!

‘Een aanrader!’
– Jelle Ravestein, hoofdredacteur Maassluis.nu

Boekpresentatie

Wouter van Heiningen, medecolumnist van Maassluis.nu en directeur van de bibliotheek in Maassluis, heet ons van harte welkom voor de boekpresentatie van ‘Rondje Maassluis en andere verhalen’.

Op 28 oktober 2016 om 15.30 uur overhandig ik het eerste exemplaar aan mevrouw Magda Karssen-Voordouw. Een trouw lezeres van de columns en voormalig ‘first lady’ van Maassluis.

Hierbij nodig ik je uit om daarbij aanwezig te zijn. Na afloop kun je het boek kopen en laten signeren. Je kunt het boek nu ook alvast bestellen. Bestel hier.

 

Update 31 oktober 2016

Inmiddels kijk ik terug op een zeer geslaagde boekpresentatie. Wil je weten hoe dat was? Dat lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *