The big bang!

Na een turbulent jaar, stond vier weken geleden mijn wereld even stil. Letterlijk met een big bang. Op weg naar een workshop boek schrijven van Maria Genova zag ik niet dat er een auto voor mij stil stond op de snelweg. De schrik, het remmen, het onvermijdelijke, het flitsen van het leven, de knal.

De knal

Daarna stil, een vreselijke stank van de airbags. De knal van de ontploffende airbags, de geur, de rook in mijn auto en de botsing zelf zorgden ervoor dat ik letterlijk door elkaar geschud werd. Trillend langs de snelweg, kneuzingen, ambulance, politie, file, sleepwagen. Het gebeurde allemaal en ik besefte dat ik zoveel geluk had. Zoveel geluk dat ik nog leefde en de persoon in de auto voor me ook.

Ik heb moeten herstellen en heb het afgelopen jaar de revue laten passeren. Teveel voor een jaar, genoeg om te besluiten: ik ga nu doen wat ik wil, wat ik echt heel graag wil.

En dan begin je dus gewoon opnieuw, ik begin met te zijn wie ik wil zijn. Corinne Hamoen de schrijfster. Ik had en heb veel plannen maar ik ga het nu eens rustig aanpakken. In de eerste versnelling en niet gelijk in de vijfde versnelling.

Graag neem ik jullie mee in het ontwikkelingsproces van de echte Corinne Hamoen, tekstschrijver. Stapje voor stapje. Niet wachten tot alles tot in de puntjes af is, maar ik wil jullie meenemen tijdens het hele proces.

 

BABYSTEPS WITH MY SEVENMILESBOOTS ON

Kinderschoenen, dat is het juiste woord op dit moment. Past goed bij de kleine stapjes. Babysteps in my sevenmilesboots. Mijn eerste blog, mijn eerste foto. De sprong in het diepe. Deze foto is gemaakt op 9 december 2013. Zoals je ziet, ik ben geen watje.

IK DURF! IK DOE! IK GA!

Positieve, opbouwende feedback is altijd welkom.

28 gedachten over “The big bang!”

 1. Corinne,

  De eerste stappen zijn gezet, en er zullen er nog vele volgen. Kleine stapjes, en grote stappen. Wees vooral niet bang om ze te maken, er zullen altijd mensen zijn die je opvangen als je valt of dreigt te vallen.
  Heel veel succes bij al die stappen(stapjes)!
  En… Inderdaad je bent geen watje!! Brrrr… Misschien is de Nieuwjaarsduik iets voor jou?!

 2. Lieve Corinne, ik ben jouw fan, wat een mooie foto. En wat sta jij daar stoer te zijn in de golven van de robuuste zee. Bikkel in je mooie jurkje waar de koude golven tegen jouw benen spetteren. Mooi van binnen en van buiten en van harte gefeliciteerd met the Big Bang. Jouw blog zal groeien en ik ben blij dat ik jou heb leren kennen. Een lief meisje zet haar eerste stapjes vooruit. Liefs, Ursula

 3. En zo begint de metamorfose steeds meer vorm te krijgen. Een droom die zijn weg zoekt door een gehard leven. De kracht van je passie is groter dan wat ook! Zo mooi om dat te zien en te horen. Laat je teksten spreken en wie weet hoe je mensen kunt inspireren, van betekenis kunt zijn voor hun leven. Je bent een krachtig prachtmens. Fijn dat ik je ken.

  1. Ik hoop dat ik je nog meer kan laten zien Fred. En het genoegen is wederzijds 😉
   En… er staat ook een kinderkook/verhaaltjesboekje in de kinderschoenen….

 4. Zo zie ik je graag. Vol levenslust en prachtige dromen. Ik ben erg blij dat je het schrijven serieus gaat oppakken, want je bent zó…..Corinne Hamoen! Een compleet nieuw genre, schrijfstijl, daar waar het lezend publiek op zit te wachten. Fantastisch!

 5. Hey Corinne,
  Gefeliciteerd met je eerste stappen als schrijfster. Ik hoop dat je een geduchte concurrente van me wordt en veel meer gelezen zult worden dan ik met mijn ene uitgave 😉
  Enne…..Wie durft te beweren dat jij een watje bent die kent je niet!
  Kus,
  Florine

 6. Corinne, als deelgenoot in je start datum, mijn complimenten en dank voor je prachtige nieuwe start, ook voor mij zoals je weet! Succes is altijd achteraf…. nu is er eerst de wens en inspiratie. Ik wens je dat wat jij nodig hebt om te slagen in deze en alle andere lagen van het leven!

  1. Dank je Yvonne. Ongevraagd en ongewild ben jij deelgenoot geworden in mijn Big Bang. Dank je voor je begrip en wens. Het spijt me van je auto, ik hoop dat je snel ander vervoer hebt.
   Ik zie ons nog staan, bibberend bij de vangrail.

   1. Goedendag Corinne, ja ik zie ons en voel ons nog daar staan, onwennig en toch ergens “bekend”. Ik heb een andere auto geregeld. De ervaring is voor mij als een duwtje in de rug… met nieuwe ogen kijken. Ik wens je een heel goed 2014 met alles wat daar bij hoort.

 7. 2014 wordt jouw jaar!
  Ik wens je alle kracht, wijsheid en geluk om het rustig te doen. Om minder te stuiteren en meer vanuit je prachtige basis te doen. Stap voor stap.

  xxx,
  Ruud

 8. Ik vind je een prachtige vrouw met een heleboel talenten! Ik ben blij dat je de kracht hebt gevonden om ze met ons te delen! Ik wens je heel veel geluk en plezier en plezier en plezier(OEPS! Schreef ik dat 3x?:-)) toe!
  Liefs pia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *