Feest

feest corinne hamoen

In een bijzonder jaar waarin de wereld af en toe lijkt stil te staan, vier ik feest.

In de maand november 2020 zijn een paar heuglijke momenten:

Zelf de slingers ophangen

Het liefst had ik een op een mooie locatie een spetterend feest gevierd met al mijn familie, vrienden, klanten en kennissen. Maar, dat gaat nu niet.

Daarom ga ik het anders doen. Want dat feest wil ik vieren, hoe dan ook. De slingers hang ik zelf op, de taart gaat de oven in en de glazen worden gevuld.

Samen is het leuker dan alleen

Alles waar ik dankbaar voor ben en alles wat ik vieren wil, is er omdat andere mensen in mijn geloven of geloofden. Het zou niet goed voelen om dit feest in mijn eentje te vieren. Bovendien is het veel gezelliger om samen het glas te heffen en taart te eten.

roos en kris, het sprookjeskookboek

Alles heeft een verhaal

Bij een feest horen verrassingen en cadeautjes. Let op: in november verstuur ik 10x een e-mail met een verrassing. Soms verloot ik een cadeau, een andere keer deel ik een geheimpje, maar je kunt ook gewoon iets heel vrolijks of spannends verwachten. Ik ga het natuurlijk nog niet verklappen.

Surprise

Je kunt het als een omgekeerde surprise party zien. Laat je verrassen en meld je aan. Wat heb je te verliezen? Niks toch? Je hebt wel veel te winnen, dus mis het niet.

Ja, ik wil 10 feestelijke verrassingen!

Meld je aan en krijg 10 mails met feestelijke verrassingen in de maand november 2020. Omdat het de hele maand volop feest is.


Schrijf je snel in en ontvang de verrassende berichten via e-mail. Afmelden kan altijd natuurlijk. Ik ga zeer zorgvuldig om met je gegevens. (privacyverklaring)